BDA instalatii electrice
ANREiso

calitatea energiei

bec

SERVICII DE MONITORIZARE A CALITATII ENERGIEI FOLSIND FLUKE 434


Instrumentul trifazat complet pentru depanare: masoara fiecare parametru al sistemului energetic: tensiune, curent, frecventa, consum de energie, dezechilibru si flicker, armonice si interarmonice. Captureaza evenimente ca scaderile si cresterile, efectele tranzitorii, intreruperile si schimbarile rapide de tensiune.

Fluke 435 ofera o exactitate pentru tensiune de 0.1%, pentru a fi complet in conformitate cu standardul IEC 61000-4-30 Clasa A.

Logger: inregistreaza detaliile de care aveti nevoie. Inregistrarile de lunga durata, detaliate, configurabile de catre utilizator, va ofera valorile MIN, MAX si AVG pentru pana la 100 parametrii pe toate 4 fazele cu un timp de mediere selectabil pana la minim 0,5 secunde. Este disponibila suficienta memorie pentru inregistrarea a 400 de parametrii cu o rezolutie de 1 minut timp de o luna.

Patru canale: masoara simultan tensiunea si curentul pentru toate trei fazele si nul.

Autoscalare: analiza mai usoara a evolutiei cu scalarea automata a axei verticale; veti utiliza intotdeauna intreg afisajul pentru a vizualiza formele de unda.

Afisarea automata a evenimentelor tranzitorii: captureaza automat pana la 40 de scaderi, cresteri, intreruperi sau evenimente tranzitorii.

Indeplineste standardele de siguranta 600 V CAT IV, 1000 V CAT III necesare pentru masurarea in statiile de alimentare.

Instrumentul robust, portabil functioneaza mai mult de 7 ore alimentat de la acumulatorul reincarcabil NiMH inclus. Interfata bazata pe meniuri simplifica operarea.

Posibilitati extinse de analiza a datelor. Cursoarele si functia de zoom pot fi folosite'live' în timpul efectuarii masuratorilor, sau 'offline' pentru datele masurate stocate. Masuratorile stocate pot fi deasemenea transferate la un PC cu ajutorul software-ului FlukeView .

calitatea energiei
calitatea energiei

Calitatea EnergieiCalitatea EnergieiCalitatea EnergieiCalitatea Energiei